Srdečně Vás zveme na Velikonoční menu do restaurace Aquarium v Hradci Králové. Od 19. do 22.dubna 2019. Těšíme se na Vaši návštěvu! www.aquarko.cz
Velikonoce / Easter menu |
19. – 22. dubna 2019 |
Předkrm / Starter Pošírované vejce s mačkaným avokádem, chřestovým salátkem a šunkou Jamón Serrano Poached egg with mashed avocado, asparagus salad and Serrano ham 170 Kč Hlavní jídlo / Main cource Zadělávané kůzle na bílém víně s čerstvou majoránkou, jarní zeleninou na másle a těstovinami „linguine“ Braised goat in white wine and marjoram with spring vegetables and fresh pasta „linguine“ 395 Kč Dezert / Dessert Vanilkové větrníčky s čokoládovou omáčkou a pistáciemi Vanilla profiteroles with chocolate sauce and pistachio 99 Kč Cena celého menu: 620 Kč Sommeliér doporučuje: Cava Semi-seco Vinařství: Rigol 1897 Oblast: Penedés, Španělsko Chardonnay Vin de Pays d´Oc Vinařství: Domaine Ferrandière Oblast: Languedoc – Roussillone, Francie
|