Předkrmy / Starters Panna cotta z kozího sýru se sálatkem z marinované dýně a hub Goat cheese panna cotta with marinated butternut squash and mushrooms Sommeliér doporučuje: Green Grüner Veltliner 160 Kč Polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem Roasted pumpkin soup with coconut milk 60 Kč Hlavní jídla / Main cources Lanýžové risotto s houbami a parmezánem Truffled risotto with mushrooms and parmesan Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb 225 Kč Kachní prsa na medu a smažený kachní konfit/200g/ s dýňovým pyré, asijskými houbami a omáčkou Cumberland Honey glazed duck breast and fried duck confit /200g/ with pumpkin puree, asian mushrooms and sauce Cumberland Sommeliér doporučuje: Cucos de la Alberquilla DOP 395 Kč Dezert / Dessert „Cheesecake“ z máslové dýně s makovou zmrzlinou Butternut squash cheesecake with poppy ice cream Sommeliér doporučuje: Cava Brut 99 Kč |