Medvědí česnek / Wild garlic season |
8. – 14. dubna 2019 |
Předkrmy / Starters Polévka z hrášku a medvědího česneku s křepelčím „skotským“ vejcem Pea and wild garlic soup with quail scotch egg 95 Kč „Croquetas“ s jamónem, medvědím česnekem a kečupem z pečených paprik Dried ham croquettes with wild garlic and roasted pepper ketchup 110 Kč Hlavní jídla / Main cources Pečená solená treska /180g/ s bylinkovými šneky, pyré z medvědího česneku a špenátovým salátem s piniemi Pan-roasted salted cod fish /180g/ with snails, wild garlic puree and baby spinat with pine nuts 385 Kč Risotto s medvědím česnekem, lískovými oříšky a carpaccio z jelena Wild garlic risotto with hazelnuts and deer carpaccio 250 Kč Sommeliér doporučuje: Picpoul de Pinet AOP Vinařství: Domaine Félines Jourdan Oblast: Languedoc – Roussillone Cucos de la Alberquilla DOP Vinařství: Bodegas Viňaelena Oblast: Jumilla |