Zvěřina z našich lesů / Local venison
21. – 27. říjen 2019
Předkrmy / Starters
„Tlačenka“ z divočáka /80 g/ s francouzskou hořčicí
a marinovanou zeleninou
Wild boar terrine /80 g/ with french mustard and marinated vegetables
Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb
130 Kč
Srnčí carpaccio /50 g/ s petrželovým pyré, šalotkou a parmezánem
Venison carpaccio /50 g/ with parsnip puree, shallot and parmesan
Sommeliér doporučuje: Primitivo IGT
220 Kč
Hlavní jídla / Main cources
„Jelen Sika“ hřbet a dušená plec na červeném víně /200 g/
s pohankou, dýňovým pyré a křupavou šalvějí
Deer loin and braised deer in red wine sauce /200 g/ with buckwheat,
pumpkin puree and crispy sage
Sommeliér doporučuje: Mineral De Montsant
395 Kč
Tagliatelle s bažantím ragú, kaštany a pecorinem
Tagliatelle with pheasant ragout, chestnuts and pecorino
Sommeliér doporučuje: Cucos de la Alberquilla DOP
245 Kč
Dezert / Dessert
Čoko-mandlový dort „Caprese“ s vanilkovou šlehačkou
Chocolate and almond cake „Caprese“ with vanilla cream
Sommeliér doporučuje: Cava Brut
99 Kč