Srdečně Vás zveme na Steaková masa do restaurace Aquarium v Hradci Králové ve dnech od 2. do 8.prosince 2019.
„Vyzrálá masa plemene Charolais z farmy U řeky Orlice“
Předkrmy / Starters
Tartar z květové špičky /60 g/ s marinovaným česnekem a topinkami z kváskového chleba
Beef tartare /60 g/ with marinated garlic and toasts
Sommeliér doporučuje: Jané Ventura Vinyes Blanques 170 Kč
Medailon z hovězí svíčkové /60 g/ s omáčkou z „foie gras“, hráškovými lusky a concassé z rajčat
Beef tournedos /60 g/ with foie gras sauce, peas and tomato concasse
Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb 195 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Steak z květové špičky /200 g/ s černým kořenem v bylinkovém másle, šalotkovým pyré, pečenou kaší a morkovou omáčkou
Rump steak /200 g/ with buttered salsify, shallot puree, roasted potato puree and bone marrow sauce
Sommeliér doporučuje: Mineral De Montsant 395 Kč
„Flank“ steak z pupku /200 g/ s limetovou majonézou a restovanými bramborami na asijský způsob (chilli, koriandr, sezam)
Flank steak /200 g/ with lime mayonnaise and pan-roasted potatoes in asian style
Sommeliér doporučuje: Primitivo IGT 375 Kč