Ve dnech 18. až 24.února 2019 přijďte do restaurace Aquarium v Hradci Králové na Steaková masa.
Předkrmy / Starters
Šneci po burgundsku /6ks/
Snails „burgundy style“ /6pc/
275 Kč
Hovězí tatarák /60g/ s pošírovaným žloutkem a opečenou bagetou
Beef tartare /60g/ with poached egg yolk and toasted baguette
190 Kč
Hlavní jídla / Main cources
„Rumpsteak“ vyzrálý vrchní šál hovězí kýty /200g/ s brokolicí,
pyré z brokolice a bramborovým gratinem
„Rumpsteak“ /200g/ with broccoli, broccoli puree and potato gratin
395 Kč
Steak z tuňáka „yellow fin“ /180g/ s teplým salátem z brambor, fazolek, rajčat a oliv,
a hořčičným vinaigrettem
Yellow fin tuna /180g/ with potatoes, green beans, tomatoes, olives
and mustard vinaigrette
450 Kč
Dezert / Dessert
Datlový koláč s karamelovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou
Sticky toffee pudding with vanilla ice cream
99 Kč
Sommeliér doporučuje:
Jané Ventura Vinyes Blanques
Vinařství: Jané Ventura Oblast:Penedes – Katalánsko Odrůda: Xarel-lo, Macabeo, Grenache
Finca La Esperatriz Crianza
Oblast: Rioja, Španělsko Odrůda: Tempranillo, Garnacha a Viura