Farmářské speciality z regionu / Regional cuisine
23. – 29. září 2019
Předkrmy / Starters
Kozí sýr „Farma Bělečko“ /50 g/ s olivovou tapenádou,
polosušenými cherry rajčaty a šalotkovým vinaigrette
Goat cheese with olive tapenade, semi-dried cherry tomatoes and shallot vinaigrette
Sommeliér doporučuje: Green Grüner Veltliner
160 Kč
Carpaccio z hovězí svíčkové „Farma U řeky Orlice“ /50 g/
s parmezánem a rukolou
Blue cheese with figs and dried ham
Sommeliér doporučuje: Primitivo IGT
195 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Sumeček z „Rokytna“ /180 g/ s česnekovým risottem a korýšovou pěnou
Catfish /180 g/ “ with garlic risotto and crustacean foam
Sommeliér doporučuje: Picpoul de Pinet AOP
360 Kč
Hovězí květová špička „Farma U řeky Orlice“ /200 g/ se salátem
z křupavých brambor, créme fraiche a mladé cibulky
Picanha beef steak /200 g/ with crispy potatoes, créme fraiche and spring onion salad
Sommeliér doporučuje: Mineral De Montsant
395 Kč
Dezert / Dessert
„Bezé“ dort s mascarpone a meruňkami
„Bezé“ cake with mascarpone and apricots
Sommeliér doporučuje: Cava brut
75 Kč