V týdnu od 9. do 15.září 2019 přijďte do restauace Aquarium v Hradci Králové na Dýně a houby.
Předkrmy / Starters
Panna cotta z kozího sýru se sálatkem z marinované dýně a hub
Goat cheese panna cotta with marinated butternut squash and mushrooms
Sommeliér doporučuje: Green Grüner Veltliner
160 Kč
Polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Roasted pumpkin soup with coconut milk
60 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Lanýžové risotto s houbami a parmezánem
Truffled risotto with mushrooms and parmesan
Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb
225 Kč
Kachní prsa na medu a smažený kachní konfit/200g/ s dýňovým pyré, asijskými houbami a omáčkou Cumberland
Honey glazed duck breast and fried duck confit /200g/ with pumpkin puree,
asian mushrooms and sauce Cumberland
Sommeliér doporučuje: Cucos de la Alberquilla DOP
395 Kč
Dezert / Dessert
„Cheesecake“ z máslové dýně s makovou zmrzlinou
Butternut squash cheesecake with poppy ice cream
Sommeliér doporučuje: Cava Brut
99 Kč