Ve dnech od 12. do 25.srpna 2019 přijďte do restaurace Aquarium v Hradci Králové na DNY ŘECKÉ KUCHYNĚ.
Předkrmy / Starters
„Manouri“ čerstvý syrovátkový sýr s hráškovým flanem a mladým salátkem
„Manouri“ fresh greek cheese with pea flan and baby salad
Sommeliér doporučuje: Mülller Thurgau (polosuché) 160 Kč
Řecký salát s olivami „Kalamata“ a fetou
Greek salad with kalamata olives and feta cheese
Sommeliér doporučuje: Pinot Grigio IGT Fradei, Pavia 150 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Pražma královská /180g/ se zeleninovou „Moussakou“ a lehkou žloutkovou omáčkou
Sea bream /180g/ with vegetable „moussaka“ and light egg yolk sauce
Sommeliér doporučuje: Jané Ventura Vinyes Blanques 399 Kč
Jehněčí panenka a zapečený „pie“ z jehněčí plece /200g/
s glazovanou letní zeleninou a silnou omáčkou
Lamb tenderloin and baked lamb pie /200g/ with glazed vegetables and strong lamb sauce
Sommeliér doporučuje: Pinot Noir IGP Pays d’OC 410 Kč
Dezert / Dessert
„Baklava“ s datlovým sirupem a jogurtovou zmrzlinou
„Baklava“ with date sirup and yoghurt ice cream 110 Kč