Od 20. do 26.května 2019 přijďte na Chřestový týden do restaurace Aquarium v Hradci Králové.
Předkrm a polévka / Starter and soup
Hovězí „Cecina“ z oblasti León /50g/ s chřestem, pomeranči a šalotkou
Beef „Cecina“ from León /50g/ with asparagus, orange and shallot
Sommeliér doporučuje: Pinot Noir IGP Pays d’OC
190 Kč
Polévka z bílého chřestu s uzeným lososem
White asparagus soup with smoked salmon
Sommeliér doporučuje: Picpoul de Pinet AOP
85 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Chřestové risotto se smaženými plody moře
Asparagus risotto with fried seafood
Sommeliér doporučuje: Pinot Grigio IGT Fradei, Pavia
360 Kč
Grilované zauzené králičí hřbety /200g/ s holandskou omáčkou,
zeleným chřestem a novými bramborami
Grilled smoked rabbit loin /200g/ with sauce hollandaise, asparagus and potatoes
Sommeliér doporučuje: Green Grüner Veltliner
295 Kč
Dezert / Dessert
Chřestová panna cotta s malinovým sorbetem a mandlemi
Asparagus panna cotta with raspberry sorbet and almonds
Sommeliér doporučuje: Cava Brut
110 Kč