Srdečně Vás zveme ve čtvrtek 16.května 2019 na Chřestovou degustační večeři šéfkuchaře Miroslava Barcíka. Místo konání: restaurace Aquarium v Hradci Králové.
Amuse Bouche
zmrzlina z chřestu, chilli, semínka
Prosecco Platinum Spumante Brut DOP
***
Parfait ze zeleného chřestu
pečená řepa na soli, kozí sýr z Bělečka, cibulový karamel
Mülller Thurgau
***
Palačinkové „lasagne“ s uzeným lososem a estragonem
bílý chřest a holandská omáčka
Green Grüner Veltliner, Kamptal DAC
***
Hovězí květová špička a telecí líčko v panko strouhance
pečený pórek, pyré z fermentovaného chřestu, olej z medvědího česneku
Primitivo IGT
***
Karamelizovaný bílý chřest
zmrzlina ze slazeného mléka, citronový krém, bazalka
Riesling Feinherb
Cena menu: 950 Kč
Cena menu včetně vinného doprovodu: 1.390 Kč
rezervujte na: restaurace@aquarko.cz
nebo přímo v Restauraci Aquarium
Degustační menu si můžete objednat od 17hod do 21hod.
www.aquarko.cz