V týdnu od 6.do 12.května 2019 přijďte do restaurace Aquarium v Hradci Králové na Světovou drůbež.
Předkrmy / Starters
„ČESKO“ terina z králíka/60g/ s křenovou pěnou a mrkvovou hořčicí
Rabbit terrine /60g/ with horseradish foam and carrot mustard
Sommeliér doporučuje: Riesling Fish qualitätsvein
180 Kč
„FRANCIE“ torchon z foie gras /60g/ s jablky a brioškou
Marinated foie gras /60g/ with apples and brioche
Sommeliér doporučuje: Muscatel Luz de Mediterraneo
210 Kč
Hlavní jídla / Main cources
„ČESKO“ pečený jarní kohoutek /300g/ se smržovou omáčkou,
slaninovou nádivkou a petrželovým pyré
Roasted spring rooster /300g/ with morel sauce , bacon dumping and parsley puree
Sommeliér doporučuje: Riesling Fish qualitätsvein
335 Kč
„MAĎARSKO“ kachní prsa /200g/ s fenyklovým zelím, mandlovými kroketami
a omáčkou z portského vína
Duck breast with braised fennel, almond croquettes and port wine sauce
Sommeliér doporučuje: Cucos de la Alberquilla DOP
385 Kč