První jarní speciality / Spring specials v restauraci Aquarium v Hradci Králové.
25. – 31. březen 2019
Předkrmy / Starters
Telecí brzlík /60g/ s květákem, medvědím česnekem a lískovými ořechy
Veal sweetbread /60g/ with cauliflower, wild garlic and hazelnuts
190 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Spaghetti s medvědím česnekem a tatarákem z tuňáka /60g/
Spaghetti with wild garlic and tuna tartare
295 Kč
Jehněčí rump steak sous-vide /200g/ s jarní zeleninou, lilkovým pyré
a kroketami se sýrem feta
Lamb rump steak sous-vide /200g/ with spring vegetable, aubergine puree
and feta cheese croquettes
395 Kč
Dezerty / Desserts
Vanilková panna cotta s čokoládovou drobenkou a sorbetem z jahod a rebarbory
Vanilla panna cotta with chocolate crumble and strawberry/rhubarb sorbet
110 Kč
Sorbet z jahod a rebarbory
Strawberry and rhubarb sorbet
40 Kč
Sommeliér doporučuje:
Green Grüner Veltliner
Vinařství: Johann Topf Oblast: Kamptal, Rakousko
Pinot Noir IGP Pays d´OC
Vinařství: Domaine Ferrandière Oblast: Corbieres – Minervois, Francie