Ve dnech od 7. do 13.ledna 2019 přijďte na speciální nabídku hovězího masa do restaurace Aquarium v Hradci Králové.
Předkrmy / Starters
„Wagyu“ tartar z české farmy /50g/ s bramborovými rösti a ali-oli
„Wagyu“ tartare from czech farm /50g/ with potato rösti and ali-oli 260 Kč
Tagliata z hovězího pupku /80g/ s rukolou, cherry rajčaty a parmezánem
Beef tagliata /80g/ with rocket, cherry tomatoes and parmesan 180 Kč
Hlavní jídla / Main cources
„Pecorino“ risotto a carpaccio z hovězí svíčkové
„Pecorino“ risotto with beef carpaccio 245 Kč
Brasírované hovězí žebro /500g/ s bramborovou kaší, glazovanou karotkou a fava fazolkami
Braised short rib of beef /500g/ with potato puree, glazed carrot and broad beans 375 Kč
Sommeliér doporučuje:
Riesling Feinherb
Vinařství: Josef Rosch Oblast: Mosel, Německo Odrůda: Riesling
Dolcetto d´Alba DOC
Vinařství: Pasqualle Pelissero Oblast: Piemonte, Itálie Odrůda: Dolcetto