Zpět na novinky VALENTÝNSKÉ MENU – Restaurant UNO HK

 

Srdečně Vás zveme dne 14.února 2018 do restaurace UNO v Hradci Králové na VALENTÝNSKÉ MENU.

Přípitek: Sklenička Bohemia Sekt rosé

Předkrm: Marinovaná červená řepas kozím sýrem a toastem

Polévka: Fazolová chilli sin carne s čokoládou

Hlavní chod: Pečený losos s olivovou tapenádou

Candát na rozmarýnu s cherry rajčátky

Marinovaný hovězí steak s bylinkovým srdcem s grilovaným bramborovým špízem

Desert: Flambované anansové carpaccio s malinami a hoblinami čokolády

Kompletní menu pro dvě osoby za 790Kč

Otevírací doba:
Po: 11:00 – 22:00 hodin
Út: 11:00 – 22:00 hodin
St: 11:00 – 22:00 hodin
Čt: 11:00 – 22:00 hodin
Pá: 11:00 – 24:00 hodin
So: 11:00 – 24:00 hodin
Ne: zavřeno

Adresa:
Pražská 589
500 04 Hradec Králové
Rezervace na mob: 602 845 000
Telefon: 495 535 467
Email: uno@penzion-uno.cz

Web: http://www.penzion-uno.cz

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky