Zpět na novinky Valentýnské menu – restaurace Aquarium Hradec Králové

Srdečně Vás zveme na Valentýnské menu 14.února 2018 do restaurace Aquarium v Hradci Králové.

Valentýnské menu

Amuse Bouche

Mousse z červené řepy

Předkrm

Terinka z kachny, kachní riletess, nakládané šalotky, brusinky, bylinková focaccia

Hlavní chod

Pošírovaný filet tresky, bramborovo petrželové pyré, pečený květák na másle, krevetová pěna

Dezert

Čokoládové ravioli s pomerančovou ricottou, vanilkový krém, borůvky

 

CENA 690 Kč

 

Sommeliér doporučuje:

Cava Brut / Semi-seco

Vinařství: Rigol 1897 Oblast:Španělsko – Penedés Odrůda: Macabeo, Xarel-lo, Parellada

Chablis AOC

Vinařství: Domaine de Pisse Loupe Oblast: Bourgogne – Chablis Odrůda: Chardonnay

Rose d’Anjou

Vinařství: Domain Guy Saget Oblast: Francie – Valée De Loire Odrůda: Grolleau

Dolcetto D´alba DOC

Vinařství: Pasqualle Pelissero Oblast: Piemonte Odrůda: Dolcetto

 

www.aquarko.cz

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky