Zpět na novinky Svatomartinská husa – restaurace Aquarium Hradec Králové

 

Srdečně Vás zveme do restaurace Aquarium v Hradci Králové na Svatomartinskou husu.

Ve dnech 10. – 19. listopadu 2017

 

Předkrm a polévka

Kachní terina, divoké brusinky, škvarkový chléb 110 Kč

Husí kaldoun – domácí nudle, zelenina, masovo-játrové paté     70 Kč

 

Hlavní chody

Husí prso pečené do růžova, konfit z husy, švestková omáčka, zelí z červené řepy, šišky s mákem, husí škvarky     385 Kč

Konfitované husí stehno – červené zelí s jablky, domácích houskový knedlík, mrkvový knedlík, husí jus, smažená cibulka       385 Kč

Pro 4 – 6 osob (na objednávku 24 hodin předem)

12 hodin pečená celá husa na kmínu a jablkách, červené a bílé zelí, variace domácích příloh, husí jus     1590 Kč

 

Dezert

Hruška marinovaná v zeleném čaji, mousse z mascarpone, skořicová sušenka, karamel    95 Kč

 

Doporučujeme Svatomartinská vína:

Muškát Moravský 2017, Vinařství Gotberg, Popice

Svatovavřinecké Village, rosé 2017, Grmolec

Modrý Portugal 2017, Rodinné vinařství Sedlák, Velké Bílovice

0,15l       60 Kč

0,75l       295 Kč

 

www.aquarko.cz

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky