Zpět na novinky Podívejte se co právě dnes hrají v kině BioCentral

DNEŠNÍ PROGRAM

Bio Central je poslední klasické kino v Hradci Králové.

Dramaturgicky je zaměřeno na kvalitní filmovou tvorbu a artový film. Hostí významné filmové přehlídky a festivaly (Jeden svět, La Pelicula, Mezinárodní festival outdoorového filmu, Festival Cyklocestování, Dny evropského filmu, Cinema Open).

Uvádí také dokumentární tvorbu a podporuje začínající filmaře. V neposlední řadě provozuje Akademický filmový klub) na Univerzitě Hradec Králové.

Bio Central je útočištěm každého kinofila.

Kino má v současné době tři promítací prostory:

Velký sál s kapacitou 384 míst, včetně tří “léží”.

Studio Garsonka s kapacitou 30 míst.
Videokavárna s kapacitou 35 míst.

K zastávce Centrál se můžete dostat autobusy: 3,7,12,13,16,21.

Pokud pojedete autem, můžete zaparkovat přímo před kinem.

Více info

 Místo konání: Bio Central Hradec Králové

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky