Zpět na novinky Kuksáček – vyjeďte si vlakem na Kuks

88Od 1.7.2017 do 30.9.2017 vyrazte s Kuksáčkem na Kuks.

Nastupte si a pojeďte na výlet historickým motoráčkem za památkami a turistickými zajímavostmi nedaleko od Hradce Králové. V historickém motoráčku „Hurvínek“ je možné přepravit i několik kol.
Historický motoráček M 131.1441 z roku 1955 přezdívaný „Hurvínek” nabízí zážitek z cestování vlaky našich dědečků. V motoráčku je možné přepravit i několik kol, pro předem nahlášené větší skupiny cyklistů může dopravce připojit nákladní vůz na kola.Kuksáčkem můžete vyrazit hned za několika cílipravěká vesnice ve Všestarech, bojište Prusko-rakouské války z roku 1866 (Všestary, Hořiněves), rozhledna Chlum, zámek Smiřice, železnicní a městské muzeum v Jaroměři, pevnost Josefov, zámek Kuks, poutní a meditativní areál Žireč, ZOO a muzeum Dvůr Králové nad Labem, vrch Zvičina s rozhlednou nebo pohádková přehrada Les Království.Na zastávkách navazují turistické a cykloturistické trasy. Ve Dvoře Králové vás sveze návazný autobus MHD do zoologické zahrady.

 

více info

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky