Ve dnech od 1. do 14.července 2019 přijďte na dny Italské kuchyně. Místo konání: Aquarium v Hradci Králové.
Předkrmy / Starters
Carpaccio z hovězí svíčkové /50g/ s piniemi a marinovanými žampiony
Beef carpaccio /50g/ with pine nuts and marinated champignons
Sommeliér doporučuje: Prosecco Rustico DOCG Brut 195 Kč
Toskánská polévka „Pappa al pomodoro“ s marinovanými krevetami
Italian bread and tomato soup with marinated prawns
Sommeliér doporučuje: Pinot Grigio IGT Fradei 85 Kč
Hlavní jídla / Main cources
Risotto „Frutti di Mare“ – plody moře, šafrán
Risotto with seafood and saffron
Sommeliér doporučuje: Monte fiorentine Soave classico DOC 280 Kč
„Tagliata“ filírovaný steak z hovězích žeber /200g/ s pečenými batáty, cherry rajčaty, rukolou a parmezánem
„Tagliata“ inside skirt steak /200g/ with roasted sweet potatoes, cherry tomatoes, rocket and parmesan
Sommeliér doporučuje: Primitivo IGT 370 Kč
Dezert / Dessert
Jahodové „Tiramisu“ se strouhanou čokoládou
Strawberry „Tiramisu“ with chocolate
Sommeliér doporučuje: Paiara Rosato Puglia IGP 95 Kč