Zpět na novinky Dny italské kuchyně – restaurace Aquarium v Hradci Králové

Ve dnech od 1. do 14.července 2019 přijďte na dny Italské kuchyně. Místo konání: Aquarium v Hradci Králové.

 

Předkrmy / Starters

Carpaccio z hovězí svíčkové /50g/ s piniemi a marinovanými žampiony

Beef carpaccio /50g/ with pine nuts and marinated champignons

Sommeliér doporučuje: Prosecco Rustico DOCG Brut       195 Kč

 

Toskánská polévka „Pappa al pomodoro“ s marinovanými krevetami

Italian bread and tomato soup with marinated prawns

Sommeliér doporučuje: Pinot Grigio IGT Fradei         85 Kč

 

Hlavní jídla / Main cources

Risotto „Frutti di Mare“ – plody moře, šafrán

Risotto with seafood and saffron

Sommeliér doporučuje: Monte fiorentine Soave classico DOC          280 Kč

 

„Tagliata“ filírovaný steak z hovězích žeber /200g/ s pečenými batáty, cherry rajčaty, rukolou a parmezánem

„Tagliata“ inside skirt steak /200g/ with roasted sweet potatoes, cherry tomatoes, rocket and parmesan

Sommeliér doporučuje: Primitivo IGT            370 Kč

 

Dezert / Dessert

Jahodové „Tiramisu“ se strouhanou čokoládou

Strawberry „Tiramisu“ with chocolate

Sommeliér doporučuje: Paiara Rosato Puglia IGP             95 Kč

 

www.aquarko.cz

Další pořádané kulturní akce

Ewa Farna – Málo se známe Tour 2019

V úterý 22.října 2019 přijďte na koncert Ewa Farná – Málo se známe Tour 2019. Místo konání: PETROF Gallery, Hradec Králové. Začátek v 19:30 hodin. Funtastic Agency ve spolupráci s PETROF Gallery vás zvou na koncert Ewy Farne. Zpěvačka se rozhodla po celý rok 2019 omezit počet venkovních vystoupení na […]

JIŘÍ KOLBABA – FOTOGRAF NA CESTÁCH – SPLNĚNÝ SEN

Ve středu 23.října 2019 přijďte na přednášku: Jiří Kolbaba – Fotograf na cestách – splněný sen. Místo konání: Adalbertinum Hradec Králové. Začátek v 18:00 hodin. Fotograf na cestách – splněný sen V tomto nestandardním pořadu představí cestovatel množství snímků přírody, lidských tváří, zvířat a situací ze všech šesti kontinentů planety. […]

Zvěřina z našich lesů / Local venison – restaurace Aquarium Hradec Králové

Zvěřina z našich lesů / Local venison 21. – 27. říjen 2019 Předkrmy / Starters „Tlačenka“ z divočáka /80 g/ s francouzskou hořčicí a marinovanou zeleninou Wild boar terrine /80 g/ with french mustard and marinated vegetables Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb 130 Kč Srnčí carpaccio /50 g/ s petrželovým pyré, […]

Zpět na novinky