Zpět na novinky Dekoratérské studio Girlanda Hradec Králové

Milujete krásné bydlení a nevíte si rady jak sladit Váš interiér, aby jste se cítili doma opravdu co nejpříjemněji? Pak jsme tu právě pro Vás!

Profesionální designéři Vám navrhnou interiér přímo na míru a přesně podle Vašich představ a v jakémkoliv stylu. Nabídneme nádherné záclony, závěsy, zkompletujeme moderní roletky, dodáme potahové látky, sladíme s polštářky, ubrusy, přehozy s jinými drobnostmi, které podtrhnou Vaše stylové bydlení.

Přijďte se poradit přímo k nám do Dekoratérského studia bytového textilu GIRLANDA na ul. Tř.Karla IV. 689 v Hradci Králové

Tel.: 495 510 199 nebo e-mail: info@girlanda.cz

Mobil: 602 437 647

Otevírací doba:

PO – PÁ: 9:00 – 18:00 hodin

SO: otevřeno pouze po dohodě 

http://girlanda.cz/

FACEBOOK

 Těšíme se na Vaši návštěvu!

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky