Zpět na novinky Barcamp Hradec Králové 2019 – Šestý smysl

V sobotu 12.října 2019 přijďte na Barcamp Hradec Králové 2019. Začátek v 10:00 hodin. Místo konání: Univerzita Hradec Králové Hradecká 1227.

Plamínek Barcampu stále doutná a v pořádný oheň se opět chystá rozhořet na 6. ročníku nějvětší IT akce ve východních Čechách.

Sleduj FB / Twitter / web a brzy se dozvíš víc o řečnících, programu i afterparty!

Co je Barcamp Hradec Králové?
Barcamp v našem hradeckém pojetí navazuje na mezinárodní síť otevřených konferencí a workshopů. Ctíme pravidlo, že promluvit na Barcampu může každý a vstup na akci bude vždy ponechán bezplatný. Našim zaměřením jsou především digitální technologie a vývoj SW, osobní rozvoj, design, reklama, podnikání ale také netradiční postupy v různých oblastech lidského snažení. Snažíme se lidem ukázat, že spoustu věcí se dá dělat i jinak. A když zapojíš svůj networking, můžeš navázat kontakty s novými lidmi, kteří ti v budoucnu mohou pomoci například s tvým projektem nebo podnikáním.

více info

Další pořádané kulturní akce

Ewa Farna – Málo se známe Tour 2019

V úterý 22.října 2019 přijďte na koncert Ewa Farná – Málo se známe Tour 2019. Místo konání: PETROF Gallery, Hradec Králové. Začátek v 19:30 hodin. Funtastic Agency ve spolupráci s PETROF Gallery vás zvou na koncert Ewy Farne. Zpěvačka se rozhodla po celý rok 2019 omezit počet venkovních vystoupení na […]

JIŘÍ KOLBABA – FOTOGRAF NA CESTÁCH – SPLNĚNÝ SEN

Ve středu 23.října 2019 přijďte na přednášku: Jiří Kolbaba – Fotograf na cestách – splněný sen. Místo konání: Adalbertinum Hradec Králové. Začátek v 18:00 hodin. Fotograf na cestách – splněný sen V tomto nestandardním pořadu představí cestovatel množství snímků přírody, lidských tváří, zvířat a situací ze všech šesti kontinentů planety. […]

Zvěřina z našich lesů / Local venison – restaurace Aquarium Hradec Králové

Zvěřina z našich lesů / Local venison 21. – 27. říjen 2019 Předkrmy / Starters „Tlačenka“ z divočáka /80 g/ s francouzskou hořčicí a marinovanou zeleninou Wild boar terrine /80 g/ with french mustard and marinated vegetables Sommeliér doporučuje: Riesling Feinherb 130 Kč Srnčí carpaccio /50 g/ s petrželovým pyré, […]

Zpět na novinky