Zpět na novinky 16. ročník Lezeckých závodů na stěně Flošna 2017

16. ročník Lezeckých závodů na stěně Flošna

Univerzitní sportovní klub Hradec Králové s HO Štika a ve spolupráci s Katedrou tělesné výchovy a sportu Univerzity Hradec Králové, vás srdečně zve na již 16. ročník Lezeckých závodů na stěně Flošna, již podruhé pod záštitou tradiční sportovní akce Českého horolezeckého svazu.

Závod v lezení na umělé stěně na obtížnost.

Kdy: středa 6. 12. 2017
Prezentace závodníků 16:30 – 17:00
Kde: lezecká stěna na Flošně (http://www.mapy.cz/s/kSmv)
Kategorie: studenti (muži/ženy) a open (muži/ženy)
Přihlášky: do pondělí 4. 12. 2017 (uvést kategorii)
na e-mail: davidspas@gmail.com

OMEZENÝ POČET ZÁVODNÍKŮ !!!!!

Místo konání akce: Hradec Králové, Hradec Králové Region, Hradec Králové
Datum začátku akce: 6. Prosince 2017 16:30

více info

Další pořádané kulturní akce

S PYDLOU V ZÁDECH – Filharmonie Hradec Králové

V pondělí 26.února 2018 přijďte na divadelní představení: S Pydlou v zádech. Místo konání: Filharmonie Hradec Králové. Začátek v 19:00 hodin. PŘELOŽENÉ PŘEDSTAVENÍ Z 15.1. 2018! VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NEBO JE LZE VRÁTIT DO 31.1. 2018 V MÍSTĚ ZAKOUPENÍ. AGENTURA ŽIDEK SE VŠEM VELICE OMLOUVÁ ZA ZPŮSOBENÉ KOMPLIKACE! S […]

PARTIČKA – Aldis Hradec Králové

V úterý 27.února 2018 se koná v Aldisu v Hradci Králové skvělá improvizační show tak jak ji všichni známe PARTIČKA. Začátek ve 20:00 hodin. Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný, Dano Dangl a Marián Čurko vždy všechny rozesmějí.   Více infromací o akci – https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/akce/particka-divadelni-predstaveni-109999.

Grand restaurant festival – restaurace Aquarium Hradec Králové

Naše restaurace Aquarium v Hradci Králové se účastní Grand restaurant festivalu. Ochutnáte dokonalé snoubení toho nejlepšího z naší vyhlášené kuchyně. 1. Kachní prsa sous-vide s foie gras, zelí z červené řepy, čekanka s pampeliškovým medem, dýňové přesňáky 2. Pošírovaný filet tresky, květákové pyré s citronovou šťávou, ratte brambory, granátové jablko, […]

Zpět na novinky